Fokus op: Rika du Plessis

by Alta Cloete 0 Kommentaar

Rika du Plessis is op Riebeeck Kasteel gebore – het haar skooljare op Riversdal en Wolseley voltooi. Daarna het sy ‘n diploma in die skryfkuns verwerf, maar eers nadat sy haar twee seuns grootgemaak en haar eerste man aan die dood afgegee het, het sy begin skryf. Lapa het 54 hardebandboeke van haar gepubliseer en een sagteband in die Romanza-reeks wat almal hieronder genoem word. Sy het ook reeds 113 kleuterverhaaltjies en 8 tienervervolgverhale tot sover vir ‘n Christelike Jeugtydskrif geskryf wat sy beskou as haar liefdesdaad en steeds mee voortgaan. Tans woon sy op ‘n klein myndorpie, Setaria in die Bosveld en wanneer ander dinge haar nie te besig hou nie, spandeer sy steeds tyd voor haar rekenaar vir skryf.
Kliek op haar naam onder SKRYWERS EN BOEKE om meer oor Rika se werk uit te vind.

Los 'n boodskap

Jou epos adres sal nie gepubliseer word nie.

U mag hierdie HTML tags en eienskappe gebruik:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>