Anzel Gerber: Fees van die pampoenpitte

by Alta Cloete 5 Kommentaar

Lees gerus in die Landbouweekblad van 12 Maart 2010 hierdie prettige kortverhaal deur Anzel Gerber.

Kommentaar (5)

 1. AntwoordMarile Cloete
  Baie geluk, Anzel! En ek is mal oor die titel van jou storie! Dit gee die indruk van iets ernstigs ('n mens dink onwillekeurig aan PG du Plessis se FEES VAN DIE ONGENOOIDES) en dan bring die pampoenpitte jou dadelik in 'n prettige stemming.
 2. AntwoordAnzel Gerber
  As julle weet hoe hierdie storie begin het, giggel julle julle dalk dood! Ek was by n skryfskool waar ons n opdrag gekry het om n kortverhaal te skryf. Al wat ek gekry het, was n prentjie van n pampoen, en n baie vet tannie. Die woorde wat ek daarby gekry het, was "Te veel." En toe gebeur Fees van die Pampoenpitte. :-)
  • AntwoordMarile Cloete
   Ek het juis gewonder. Ek het nog nooit baie van daardie metode gehou nie, maar hierdie laat my weer dink.
 3. AntwoordAnzel Gerber
  My MS wat tans by Lapa is, het ook op hierdie manier begin. Ek's deel van n Skrywerskring in Pta. Ons kom maandeliks as skrywers daar bymekaar en krit mekaar se werk. Ons kry n opdrag, soos hierdie een byvoorbeeld, en dan moet ons dit aan almal stuur om te krit. Mens kry nogal interresante stories so. En dit hou jou in oefening. Die kommentaar en kritiek wat jy terug kry, berei jou voor vir die kritiek op n MS... Ek geniet dit nogal. En natuurlik die ondersteuning van almal in die kring... Dis amper net soos op die blog.
  • AntwoordMarile Cloete
   Dit klink baie interessant en stimulerend, hoor.

Los 'n boodskap

Jou epos adres sal nie gepubliseer word nie.

U mag hierdie HTML tags en eienskappe gebruik:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>