Geluk, Kristel!

Op verlede week se lyste van verkope was Kristel Loots se  Ek en jy Duet sesde op die Top 100 in SA – d.w.s. van alle boeke wat in SA verkoop het. Op sowel SA titels as Adult Fiction General lê sy derde. Voorwaar geen geringe prestasie nie!

Kommentaar (3)

  1. AntwoordCindy Robertson
    Baie, baie geluk Kristel, dit wil gedoen word!!
  2. AntwoordMadelie Human
    Mooi man! Jy stel vir ons 'n hoë standaard, Kristel!
  3. Antwoordkristel
    Ek kan dit eenvoudig nie glo nie. KNYP my! Of nee, wag, ek wil nie wakker word nie. Ek voel soos die ongelowige Thomas . . . wat nie gesien het nie en daarom nie geglo het nie. Maar dis werklik wonderlik. Dankie LAPA en Cecilia en Charlene en Chanette, al die C's so bymekaar . . . C staan vir . . . clever . . .

Los 'n boodskap

Jou epos adres sal nie gepubliseer word nie.

U mag hierdie HTML tags en eienskappe gebruik:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>