Heerlike Boek en Koek!

Vyf Romanzaskrywers (en ‘n hele paar wat kom ondersteun het) het op 30 Junie opgetree by Graffiti in die Kolonnade Winkelsentrum in Pretoria se Boek en Koek-oggend. ‘n Hele 120 dames en here (ja, sowaar!) het opgedaag en die oggend met ons gedeel. Chanette Paul het op haar gewone bekwame wyse die gesprek gelei en verskillende aspekte van die skryf van romanses is aangeraak. Daarna is boeke geteken en heerlik gekuier. Dankie, Graffiti!

Kommentaar (1)

  1. AntwoordMadelie Human
    Dit was heerlik, Dankie Lapa en dankie Graffiti.

Los 'n boodskap

Jou epos adres sal nie gepubliseer word nie.

U mag hierdie HTML tags en eienskappe gebruik:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>