Nuut van Rika du Plessis in November!

‘n Lekkerlees romanse van Rika, Liefde wink, gaan in November beskikbaar wees. Hou die blog dop vir ’n proestukkie!

Liefde wink – Rika du Plessis

Charlene vertrek opgewonde stad toe om ‘n splinternuwe loopbaan in mode ontwerp te begin. Die eerste aand in die stad toe sy gaan uiteet, beland sy al in die sop. Eerstens beset sy die tafel wat ‘n gereëlde bespreking vir ‘n klant is, en kort daarna verstik sy en tot haar verleentheid is dit die einste baie aantreklike klant wat haar van verstikking red. Net om die volgende dag uit te vind hy is die seun van haar nuwe baas by die modehuis.
Charlene het grootgeword in omstandighede waar niemand se huwelike rondom haar uitwerk nie, en sy is ligvoet vir romanse en om betrokke te raak. Tog, ten spyte van die inmenging van haar niggie wat gewoond is om alles te kry wat sy begeer en ‘n skokkende familiegeheim wat openbaar word, kan Charlene die liefde wat aanhoudend vir haar wink nie ignoreer nie.

Kommentaar (3)

  1. AntwoordMarile Cloete
    Oee, dit klink darem baie lekker!
  2. AntwoordMadelie Human
    Sien uit daarna om weer 'n Romanza van jou te lees.
  3. AntwoordRika Du Plessis
    H'm, ja, gaan self vir my anders voel om weer 'n Romanza van myself in my hande te hou. Wees maar sagkens met daai hammies, hoor!

Los 'n boodskap

Jou epos adres sal nie gepubliseer word nie.

U mag hierdie HTML tags en eienskappe gebruik:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>