Boek & Tee in Bloemfontein

‘n Heerlike Boek en Tee is op 29 Oktober by Langenhovenpark Biblioteek in Bloemfontein gehou. Daar word kwartaalliks so ‘n funksie aangebied. Drie Romanzaskrywers was hierdie keer die gaste, naamlik Arien Lubbe van Kakamas, Marijke Greeff van Kroonstad en Lené de Waal van Gariepdam. Die bekende skrywer Jaco Jacobs was die fasiliteerder en word deur die skrywers beskryf as ʼn baie aangename, skerp en humoristiese man. Alles was lekker informeel en almal het die vrymoedigheid gehad om iets te sê of te vra. Lesers wou meer weet oor die ‘raamwerk’ waarbinne romanseskrywers werk. Soos die heldin wat identifiseerbaar moet wees en wanneer is ʼn toneel te ‘warm’. Lesers wou ook weet wie kies die titel en voorblad. Dan was daar die normale vrae soos: Hoe het jy begin skryf? Hoekom word daar soms neergesien op romanses?
Baie dankie aan Volksblad, Exclusive Books en Lapa vir sulke geleenthede waar skrywers hulle lesers kan ontmoet!
Op die foto verskyn vlnr Arien Lubbe, Marijke Greeff en Lené de Waal.

Los 'n boodskap

Jou epos adres sal nie gepubliseer word nie.

U mag hierdie HTML tags en eienskappe gebruik:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>