Skrywers smee vriendskapsbande

by Madelie Human 0 Kommentaar

Gedurende 2010 het ‘n  sterk band ontstaan tussen die skrywers wat deel vorm van die Lesersblog. In Junie het ‘n klomp van ons mekaar vir die eerste keer by die Indaba in Pretoria en die Bosveldkuier by Madelie Human en Ida Bester ontmoet. Van toe af het dit gewoonte geword dat skrywers probeer om mekaar op te soek wanneer iemand in iemand anders se deel van die land kom.
Die nuutste ontmoeting was in Desember op Mari Roberts-hulle se plaas in die lieflike Suid-Kaap tussen Mari en Marilé Cloete toe die Cloetes in die omgewing was. Twee vroue wat mekaar nog net eenkeer ontmoet het en mekaar se gesinne glad nie geken het nie, het binne ‘n uur of wat probeer om ‘n leeftyd se gesels in te haal!
Ons het werklik weer besef dat elke vreemdeling eintlik ‘n potensiële vriend is – ‘n mens moet net ‘n gemeenskaplike belangstelling/passie ontdek. En dis wat die blog vir ons gedoen het.

Los 'n boodskap

Jou epos adres sal nie gepubliseer word nie.

U mag hierdie HTML tags en eienskappe gebruik:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>