Vir nuwelinge: Waar kan ek Romanzas koop?

Boekwinkels wat Romanza verkoop: Romanzas is deesdae wyd te kry by CNA en Exclusive Books, soos die meegaande foto uit die Oos-Kaap toon. Indien jy nie naby ‘n groot sentrum bly nie, is die internet jou oplossing.
Op die internet is Romanza beskikbaar by:
www.lapa.co.za
www.loot.co.za
www.kalahari.net
www.graffitibooks.co.za
OF: Sluit aan by die Romanzaklub en kry elke maand twee splinternuwe Romanza boeke teen ‘n baie spesiale prys in die pos. (posgeld gratis binne SA)
Skakel 012 401 0700
Of skryf aan:
LAPA Romanza-klub
Posbus 123
Pretoria
0001

Kommentaar (2)

  1. AntwoordJ Joubert
    Rooi Rose was so gaaf om van die Romanzas se boeke saam met hul Desember uitgawes uit te gee. Angstig begin ek lees, net om amper teen die einde van die boek uit te vind dat vanaf bl 161 tot 170 is bladsye van MARLILU SE TROUMAN i.p.v. MAANDRUPPELS in die boek gebind. Groot was die teleurstelling om te vind dat ek 'n hele stuk van die romanse tussen die twee hoofkarakters toe nie eers kon lees nie. Maar nou ja, sulke dinge gebeur seker maar, of hoe?
    • AntwoordMarile Cloete
      Liewe land, wat 'n ontnugtering! Ons hier op die blog het ongelukkig geen beheer oor daardie soort ellendes nie, maar ons vra sommer namens Lapa om verskoning! Ons kan jou wel verseker dat dit 'n eenmalige floppie was wat nie sommer weer sal gebeur nie - daarvoor sal die klomp raakvatters by Lapa sorg. Hoop jy het intussen alreeds 'n handvol volledige Romanzas in die hande gekry en heerlik gelees.

Los 'n boodskap

Jou epos adres sal nie gepubliseer word nie.

U mag hierdie HTML tags en eienskappe gebruik:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>