Splinternuut: Geur van vergifnis: Alta Cloete

by Madelie Human 3 Kommentaar

Alta is baie geheimsinnig oor haar nuutste liefdesroman wat in April die lig sien, maar ons weet sommer dat dit weereens ‘n wenner gaan wees! Hierdie is al wat sy bereid is om daaroor te sê:

“Geur van vergifnis is ‘n opvolg van Geur van genade en vertel die onwaarskynlike liefdesverhaal van twee van die newekarakters daaruit. Die boek verskyn as alles goed verloop, in April 2011.
En nee, ek gaan nie sê watter twee karakters se storie dit is nie! Ek kan wel sê dat hul eg-menslik is met volop foute en flaters – en dat hul leer om hulself en mekaar daardie foute en flaters te vergeef.”

Alta, ons sien uit daarna!

Kommentaar (3)

 1. AntwoordMarile Cloete
  Nee, dis darem nie van vermakerigheid dat ek nie te veel vooraf wil sê nie! Dis eerder omdat ek nogal gewaag het met die twee persone wat ek as hoofkarakters gekies het - dit kan dalk nie 'n gewilde keuse wees nie. Hulle is alles behalwe held- of heldinmateriaal. Hulle is doodgewone mense met 'n hele string foute. Die toets vir die storie sal wees of die lesers vir hierdie karakters kan lief word, met hulle kan identifiseer.
  • AntwoordMadelie Human
   Ek dink lesers sal juis met sulke karakters kan identifiseer. Ons wens jou boek alle sukses toe.
 2. AntwoordAnnetjie van Tonder
  Marile, hierdie karakters moet sekerlik ’n groot uitdaging en toets vir jou as skrywer gewees het. Ek glo jy het hulle baie geslaagd uitgebeeld en sien uit daarna om die boek te lees. Die titel, wat vergifnis insluit, lei al klaar die leser om te weet dis mense wat fouteer het en dat daar uiteindelik vergifnis gaan wees wat van hulle dan beter mense gaan maak. Jy wikkel omtrent met die skryfkuns.

Los 'n boodskap

Jou epos adres sal nie gepubliseer word nie.

U mag hierdie HTML tags en eienskappe gebruik:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>