Rykie Roux by Radio OFM en Exclusive Books in Bloem

Nadat een van Rykie se romanses, ‘Satynprinses’ op Radio OFM voorgelees is, het haar gewildheid in die Vrystaat so toegeneem, dat die radiostasie haar genader het vir ‘n onderhoud op Vrydagoggend, 13 Mei. OFM is blykbaar oorval met navrae oor waar lesers van haar boeke in die hande kan kry. Lesers wat oggendmense is, kan reeds vanaf 6:00 vm inskakel om daarna te luister. Daarna, vanaf 9:30, gaan sy by Bloemfontein se tak van Exclusive Books beskikbaar wees as lesers haar persoonlik wil ontmoet of haar handtekening wil bekom. Daar sal ook van haar boeke te koop wees. Vanaf volgende week word haar ‘Onweerstaanbare Vreemdeling’ voorgelees.

Los 'n boodskap

Jou epos adres sal nie gepubliseer word nie.

U mag hierdie HTML tags en eienskappe gebruik:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>