Nuut van Cecilia Nortjé

In Augustus gaan ons weer lekker lees!! Kyk uit vir Cecilia se nuutse boek Toekomsbelofte.

Kan dit werk en aanhou werk, met ’n ouderdomsverskil van vyf jaar tussen Katja en die jonger Isao? Of is kennis en opregte liefde groter as die groenoogmonster en bitter herinneringe? Dit moet Katja self uitvind.

Kommentaar (8)

 1. AntwoordMadelie Human
  AAAA! Die katelknaapstorie. Maar die verskil is dan net 5 jaar? Dis nie werklik 'n 'jonger' held nie, is dit?? Sien beslis uit daarna.
 2. AntwoordMarile Cloete
  Wie gaan waag om dit tien te maak?
  • Antwoordcecilianortje123
   In my oorspronklike manuskrip was die ouderdomsverskil tien jaar, maar Chanette wou nie daarvoor val nie. Persoonlik dink ek ook 5 jaar is te min, maar nou-ja ... Kom ons luister liewer na die kundiges.
 3. AntwoordRika Du Plessis
  Nee wat, vyf jaar behoort nie 'n probleem te wees as die liefde daar opreg is nie - my man is drie jaar jonger as ek en dit pla ons nie - maar nee, Marile, ek sal nie tien waag vir 'n Romanza nie.
 4. AntwoordMarile Cloete
  Ek oki.
 5. AntwoordBets Smith
  Ditto. Maar jou storie klink lekker, Cecilia.
 6. AntwoordLendewaal
  Sien uit daarna, Cecilia! Ek ken mense in hulle dertigs waar die vrou vyf jaar ouer as die man is. Hulle is meer as tien jaar saam en sewe jaar getroud. Baba nommer drie is amper hier. Hulle is voorwaar 'n voorbeeld van 'n gelukkige huwelik.
 7. Antwoordcecilianortje123
  Dis juis waarom ek die storie geskryf het - ek ken heelwat "katelknaap"-paartjies wat al vir jare dolgelukkig saam is. Ek dink regtig dit kan werk, mits die man volwasse genoeg is. (En nie omgee vir 'n "sagter" lyf nie!)

Los 'n boodskap

Jou epos adres sal nie gepubliseer word nie.

U mag hierdie HTML tags en eienskappe gebruik:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>