Nuut van Linelle Venter

In Augustus verskyn ‘n Linelle Venter boek op die rakke. Iets om na uit te saam – saam met lente!

ONVERSKROKKE REBEL – LINELLE VENTER

Claudette vaar rebels die Kalahari in met haar antieke sportmotortjie. Toe dié gaan staan, word sy ’n aantreklike mechanic se handlanger in sy werkswinkel. Maar sy moet kies tussen hierdie lewe en haar ander lewe …

Kommentaar (3)

  1. AntwoordBets Smith
    Dit klink na rede vir opwinding. ek wens ek het meer ure in my dag en meer geld in my beursie gehad.
  2. AntwoordLendewaal
    As die ure en die geld daar is, stop asseblief net en laai my op, Bets. Wie ry nog saam? Hulle vaar rebels die Kalahari in... Oe! Dit kan net werk vir my. Nota aan self - begin spaar vir 'n antieke sportmotortjie. Sien daarna uit, Linelle.
  3. AntwoordAnnetjie van Tonder
    Lyk of daar interessante intriges kan ontstaan.

Los 'n boodskap

Jou epos adres sal nie gepubliseer word nie.

U mag hierdie HTML tags en eienskappe gebruik:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>