Die nuwe vennoot: Dina Botha vertel meer

Milan Verster weet net hoe om in die sakewêreld te funksioneer. Van moederskap en verhoudings weet sy bittermin af. Dan bevind sy haar reg in die middel van alles wat met vrouwees gepaard gaan. Haar vriendin vra haar om na haar jong kinders, waarvan een ‘n baba is, om te sien. Sonder enige waarskuwing of voorbereiding word sy gekonfronteer met bababottels, spoegdoeke, kindersiektes en tandesny. Vanselfsprekend hou dit   rampspoedige gevolge vir haar goed geoliede en geroetineerde lewe in. En dan is die formidabele Evan de Vos ook nog in die prentjie. ‘n Uiters aantreklike en arrogante sakeman wat agter haar maatskappy aan is. Dié uitdaging kan sy nog hanteer, maar nie die vreemde gevoelens wat hy in haar wakker maak nie. Milan leer dat die begeerte om te versorg, te vertroetel en lief te kry net onder die oppervlakte van haar menswees skuil.  Sluimerend en gereed om te ontkiem en te groei. En watse heerlike vrugte kan die liefde nie dra nie – veral saam met haar nuwe vennoot.

Los 'n boodskap

Jou epos adres sal nie gepubliseer word nie.

U mag hierdie HTML tags en eienskappe gebruik:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>