Nuut van Magdaleen Walters!

Maak seker jy het Magdaleen se nuutse boek wat in Januarie beskikbaar is!!

Verby omdraai

Marike Nortjé het al gehoor van mans wat vroue met hul oë uittrek. Dis nie wat Benjamin Wennick doen nie. Hy skil haar af met sy oë. En wanneer hy daarmee klaar is, gaan hy waarskynlik haar vel oor die naaste doringbos oopspalk.

    Dis egter nie net Benjamin wat antagonisties teenoor haar optree nie. Sy is self nie alte positief wat die teenoorgestelde geslag aanbetref nie. Sy voel nog steeds die spreekwoordelike brand van haar eks-verloofde se skoensool op haar spreekwoordelike sitvlak en sy is glad nie van plan om so gou dáárvan te vergeet nie. Nogtans, die donker man met die donker oë laat haar beslis nie koud nie en toe omstandighede haar en Benjamin saamgooi en sy vir hul albei se lewens vrees, weet sy dat haar eie hart ook maar nie te vertroue is nie.

Los 'n boodskap

Jou epos adres sal nie gepubliseer word nie.

U mag hierdie HTML tags en eienskappe gebruik:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>