Die ontstaan van Kolkende Emosies

Rika du Plessis vertel:

Die ontstaan van Kolkende emosies spruit uit die herinneringe van ‘n heerlike, kort vakansie van ‘n week lank wat ek eenmaal in die Wildernis in ‘n gastehuis gehad het. Die gastehuis was deur ‘n ouma en haar kleindogter bestuur, en hulle het die heerlikste kosse gemaak. In my verhaal was dit natuurlik net die kleindogter, aangesien die gastehuis haar erfenis was.

Wat die idee van ‘n romanse in my kop geplant het, was die kleindogter se aantreklike kêrel wat dikwels daar kom draai het. Hy het nou wel nie ‘n oord besit soos in die verhaal nie, maar was ‘n argitek in die Wildernis. En natuurlik was daar die wonderskone natuur rondom wat pure inspirasie is.

Los 'n boodskap

Jou epos adres sal nie gepubliseer word nie.

U mag hierdie HTML tags en eienskappe gebruik:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>