Nuut van Chanette Paul

Vergeet van die winterkoue met Chanette se nuutste boek!!

Maanschijnbaai: Jo en Sue

Julie 2012

Toe Jo Calitz die liederlike kasarm op ʼn lieflike stuk aarde by haar vervreemde en baie eienaardige oupa erf, besef sy nie dit kan haar en die drie mense naaste aan haar se redding of hulle ondergang wees nie. En Maanschijnbaai sʼn ook.

Kommentaar (2)

  1. AntwoordRika Du Plessis
    Ooo, ek sien uit hierna!
  2. AntwoordBets Smith
    Ek sal dit vir my ma moet koop vir haar verjaardag, dan kry ek dit Desember om te lees, want as ek dit vir myself koop, gaan ek nooit hierdie kwartaal my storie klaarkry en nog gewerk kry ook nie.

Los 'n boodskap

Jou epos adres sal nie gepubliseer word nie.

U mag hierdie HTML tags en eienskappe gebruik:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>