Waar kom die storie vandaan?

Die storie Want daar’s skoenlappers vloei uit Waar liefde lê wat in Mei verskyn het. Nick, die held in Want daar’s skoenlappers is Lana, die heldin van Waar liefde lê, se broer. Nick is ‘n oorlogsfotograaf en sy paaie kruis met Gemma, sy nuwe swaer Ian, se suster. Gemma is ‘n mediese dokter.

Die oorlogsfotograaf James Nachtwey se werke is my inspirasie om ‘n oorlogsfotograaf as held te hê. Oorlog is so vernietegend, so wreed. Nachtwey poog om deur sy fotografie mense bewus te maak van die verskrikking van oorlog en hoop. Soos hy dit stel, “for me, the strenghth of photography lies in its ability to evoke a sense of humanity.”

Die storie begin waar Gemma terugkom van Mogadisjoe waar sy in die Banadir-hospitaal gewerk het.

 

Los 'n boodskap

Jou epos adres sal nie gepubliseer word nie.

U mag hierdie HTML tags en eienskappe gebruik:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>