Waar kom die storie vandaan?

Rika du Plessis vertel as volg oor haar nuutste Romanza:

Sterre vir ewig is gebore as gevolg van ‘n Kreeffees wat ek op Lambertsbaai bygewoon het. Daar het ek ‘n stom meisie ontmoet, ‘n pragtige mens. Haar stokperdjie was houtwerk, maar anders as die meisie in Sterre vir ewig wat enigiets in houtwerk gedoen het, het hierdie meisie net kaboutertjies uit hout gekerf en hulle vernis. Sy was nou net nie ‘n sangeres wat net tydelik haar stem verloor het nie, maar dit het my aan die dink gesit, en Sterre vir ewig was in aantog. Al was dit net haar stokperdjie, het sy ook dikwels daarvan verkoop wat sy op aanvraag gemaak het, vandaar die heldin se winkel.

Los 'n boodskap

Jou epos adres sal nie gepubliseer word nie.

U mag hierdie HTML tags en eienskappe gebruik:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>