Dina vertel meer

by Alta Cloete 0 Kommentaar

Hierdie is die eerste van drie stories wat handel oor die Du Pre broers. Elk ‘n miljoenêr in eie reg.

Die eerste is Dianette Cronje en Linde du Pre se liefdesverhaal. Dianette is ‘n kleuterskool-onderwyseres wat pas klaar gestudeer het en met ‘n ma wat by haar inwoon gaan dit maar broekskeur. Haar begroting klop nie. Rekenings moet betaal word en haar motor loop nie op water nie. Maar sy is jonk en die lewe kry haar nie sommer onder nie. Selfs al beteken dit dat sy ‘n draai by die pantjieswinkel moet gaan maak. En daar is geen skande in om ‘n hele maand se huurgeld met koper- en silwermuntstukke te betaal nie. Natuurlik verdien so ‘n moderne Aspoestertjie ‘n ryk prins – Linde du Pre. Daar is net een probleem. Dianette wil nie gered word nie.    

Los 'n boodskap

Jou epos adres sal nie gepubliseer word nie.

U mag hierdie HTML tags en eienskappe gebruik:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>