Bets vertel meer oor Engel sonder vlerke

Bets SmithRadio Jakaranda het elke Woensdagoggend ‘n program ‘Good Morning Angels’. In die program tree daar elke keer ‘n goeie engel (of engele) op wat iemand uit ‘n verknorsing help deur geld of middele te skenk. Een oggend was daar ‘n storie van ‘n student wat moes opskop omdat haar pa sy werk verloor het. ‘n Rugbyspeler en sy vrou het haar studiegeld voorgeskiet. ‘n Ander keer het ‘n teologiedosent geld beskikbaar gestel vir ‘n meisie wat teologie wou studeer. Die wêreldekonomie wat geduik het en ‘n gesprek tussen twee studente oor ‘n vriendin wat haar sakgeld aanvul deur op te tree as peperduur ‘geselskapdame’ het die res van die prentjie voltooi. Die gevolg: Engel sonder vlerke.

 

Los 'n boodskap

Jou epos adres sal nie gepubliseer word nie.

U mag hierdie HTML tags en eienskappe gebruik:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>