Mari Roberts vertel meer oor Liefdesboodskap

Copy of Mari en MariléDit het nog altyd vir my ‘n besonderse bekoring ingehou om mense se stories te hoor. Veral as ‘n paartjie wat duidelik baie goeie vriende is, eendag ontdek hulle is eintlik baie lief vir mekaar. Dit is amper vir my meer romanties as wanneer ‘n man en vrou ontmoet en dit is liefde met die eerste oog opslag.

Soos dit maar gebeur het Sebastiaan en Kristie as newekarakters in Liefdesdroom hulle opwagting gemaak en toe die boek klaar is, wou hulle my nie los nie. Hulle storie oor ‘n vriendskap wat in ‘n liefdesverhouding verander, moes vertel word. 

Ek hoop julle lees lekker.

Los 'n boodskap

Jou epos adres sal nie gepubliseer word nie.

U mag hierdie HTML tags en eienskappe gebruik:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>