Heila vertel meer oor Karoo-droom!

Karoo-droomDie Karoo is ‘n besonderse plek en lê net hier anderkant die berg uitgestrek. Ongelukkig lyk dit asof ons regering die plek in blokkies opgedeel het en sterk oorweeg om dit uit te deel aan mense wat vir ‘n paar jaar gas deur hidrobreking wil ontgin. Omdat die proses die natuur onherstelbaar kan beskadig, begin mense oral opstaan en op verskillende maniere daarteen betoog. Karoo-droom speel teen hierdie agtergrond af. Jana, ‘n rooikop wat emosioneel saam met die studente plakkate in die straat swaai, raak dolverlief op ‘n aantreklike professor wat glo mens moet koelkop en met kennis veg. Maar wie kan nou koelkop bly in die Karoo?

Kommentaar (2)

  1. AntwoordMonique Bisschoff
    Madelie, Alta, ek is hier.
    • AntwoordAlta Cloete
      :) :)

Los 'n boodskap

Jou epos adres sal nie gepubliseer word nie.

U mag hierdie HTML tags en eienskappe gebruik:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>