2015… Hier is ons!

by Romanza 0 Kommentaar

Goeie môre vriende

Welkom terug aan almal. Die LAPA-kantoor wens vir jou ‘n besonderse 2015 toe! Ek hoop die nuwe jaar het met geluk aan jou voordeur kom klop.

Uitgerus en gretig (hopelik) is jy seker terug by die werk – ek weet ek is. Ek kon nie wag vir Januarie nie, omdat die eerste boek van Bets Smith se tweeluik, Onder ‘n sterrehemel verskyn. Daar is ook Kristel Loots se roman Katerina se mojo  en die jongste Romanzas! (Ek sal in jou oor kom fluister sodra dit hier is.)

Ek hoop jy het ‘n wonderlike week wat die pas vir ‘n goeie jaar gaan bepaal.

Kommentaar (0)

 1. AntwoordBets Smith
  Eeeeek! Is jul al terug en aan die gang?! Hier was die produksievlak nie so hoog soos waarop gehoop is nie. Ons pak more op en ry Woensdag terug. My skryfkansies raak dus drasties minder sodra ek my voet in die motorkar sit. Ek is bly daar is darem iets in die pyplyn, al is dit 'n nuwe uitgawe van die tweeluik. Lekker jaar vir jou ook, Cliffordene.
  • Antwoordcliffordenen
   Môre, Bets. Ja, ons is op en aan die gang. Geniet die laaste dag! En mag ek sê hoe baie ek Catriona en Rudolf se storie geniet het! As 'n liefhebber van historiese romanse, het ek dit besonders gevind. En die voorblaaie is kunswerke in eie reg! :-)
   • AntwoordBets Smith
    Ek was self erg in my noppies met daardie voorblaaie. En dankie vir die terugvoer oor Rudolf en Catriona. Hulle het nogal diep onder my vel ingekruip.

Los 'n boodskap

Jou epos adres sal nie gepubliseer word nie.

U mag hierdie HTML tags en eienskappe gebruik:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>