Die mag van die mojo…

Katerina se mojo

Daar kom ’n tyd in enige vrou se lewe waar sy vergeet sy is eerstens vrou. Nie ma, vriendin, biegsuster, oppasser of huweliksmaat  nie, maar Vrou. Een rede hiervoor is dat vroue die versorgers van ‘n gesin is. ’n Loopbaan wat baie tyd en energie verg, en waar dankbaarheid so volop soos hoendertande is.

’n Vrou se mojo is iets heeltemal anders, maar daar kleef ook iets geheimsinnigs aan. Jy het dit of jy het dit nie en jy kan dit ook nie koop of by iemand leen nie. Dis iets soos… dis jou sjarme, jou oemf, jou woema, jou sprankel, daai ding, die eks-faktor waarsonder geen vrou wil wees nie, ’n sekere energie.

Izak de Vries het lekker met Kristel Loots oor  Katerina se mojo gaan gesels. Die onderhoud maak jou sommer nuuskierig om die boek te lees. Gee dit gerus vir manlief sodat hy leer waar jou mojo sit.

Lees die onderhoud hier: http://blogs.litnet.co.za/izak/2015/01/20/waar-sit-my-vrou-se-mojo/

Los 'n boodskap

Jou epos adres sal nie gepubliseer word nie.

U mag hierdie HTML tags en eienskappe gebruik:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>