VAN WAAR DIE INSPIRASIE: ONWAARSKYNLIKE RIDDER – TRUDY REINHARDT

by Romanza 0 Kommentaar

Trudy Reinhardt gesels oor die inspirasie vir Onwaarskynlike ridder.

onwaarskynlike ridder_voorblad_high res

Die inspirasie vir dié Romanza is vliegtuie asook die manne en meisies wat hulle vlieg. Ek word omring deur vlieeniers in my familie − een vlieg vir die Verenigde Nasies in die Kongo; ’n ander vir ’n biljoener-sakeman in Angola; ’n ander is kaptein op Boeings by British Airways; nog een besit sy eie straler en helikopter. Daardie uniforms met vlerkies en sterretjies op die skouers, ai, wie sal nie romantiese gedagtes koester nie? Op ’n dag tydens ’n binnelandse vlug verwelkom ’n stem oor die interkom die passasiers aan boord en dis ’n selfversekerde mooi vrouestem . . . My heldin neem daar en dan gestalte aan en Onwaarskynlike ridder is daar gebore.

Los 'n boodskap

Jou epos adres sal nie gepubliseer word nie.

U mag hierdie HTML tags en eienskappe gebruik:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>