VAN WAAR DIE INSPIRASIE: RITME VAN DIE NAG

Judy Troskie vertel oor die plek wat haar eerste Romanza, RITME VAN DIE NAG, geïnspireer het. 

ritme van die nag_voorblad_low res

My eie lewenspad het my na die Bosveld toe gebring en tussen mopanie- en maroelabome, het ek my hart op die bos verloor. Die polsende energie het die skrywer in my begeester en weens my eie versugting as vrou, om soms net te kan wees, het Elli ontwaak. Saam met haar het ek opreis gegaan na nuwe horisonne en ʼn droom uitgeleef.

Die Bosveld se hartslag is mees ervaarbaar wanneer die volmaakte rooibal in die weste sak. Dan begin die ritme van die nag met elke uil se geroep en bou op todat die ou maanhaar brul oor die karkas van sy prooi.

Los 'n boodskap

Jou epos adres sal nie gepubliseer word nie.

U mag hierdie HTML tags en eienskappe gebruik:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>