Met liefde gedruk

Droom saam met my – Dina Botha

droom saam met my_high res

Weens haar oupa se konkelary gaan Sanrie bestuurslesse by die aantreklike Boshoff Nel kry. Maar hy is haar werkgewer en sy is smoorverlief op hom! En nog erger: hy gaan uit met die beeldskone Monika …

’n Stukkie perfeksie – Susan Olivier

'n stukkie perfeksie_high res

Mari vertrou nie mooi mans nie. Hulle beteken net een ding en dis moeilikheid! Maar hoe gemaak met Henk Gouws … Die nuwe onmoontlik aantreklike pediater op die dorp wat haar knieë lam maak?

Nou eers verlief – Ronelle Uys

nou eers verlief_High_res

’n Klein kamer en werk as kelnerin is Hannah se vooruitsigte nadat haar man sy hand diep in Hamilton Ingelyf se trustfonds gesteek het. Maar haar redding kom uit ‘n onverwagse oord: Nicolas Hamilton!

Kammabruid – Ida Bester

kammabruid_high res

Sanrie en ’n kollega hou as kammapaartjie ‘wittebrood’ by ’n eksklusiewe lodge om die scoop van die jaar te kry. Die veldwagter Luan Maritz slaan egter Sanrie se asem weg. Maar is hy wie hy voorgee om te wees?

Anderkant vergeet – Santie van der Merwe

Anderkant vergeet(Voorblad)

Anneleen Gericke word in ʼn motorongeluk teruggeruk uit die hede terug in die verlede. Toe sy bykom, haar brein gekneus en geswel, het sy geheueverlies. Sy dink dis net na die ongeluk vier en twintig jaar gelede. Ná hulle matriekafskeid was sy en vier ander in ʼn gruwelike ongeluk betrokke. Tot haar afgryse moet sy hoor dat haar beste vriendin dood is, dat een van haar vriende ʼn parapleeg is, en dat ʼn tweede vriend gevlug het.

Asof dit nie erg genoeg is nie, vind sy uit dat sy en Christiaan, met wie sy daardie noodlottige aand uitgemaak het, getroud is, en hulle het twee kinders.

Anneleen se brein genees, maar sy het steeds ʼn donker gat in haar geheue. Sy herstel vir ’n paar weke in die bekende geborgenheid van haar ouerhuis, maar dan moet sy terug na die lewe wat sy vergeet het.

Sy soek antwoorde, maar daar duik voortdurend meer vrae op. Hoekom het sy die keuses gemaak wat sy gemaak het? Kan sy ’n ma wees vir die nuuskierige elfjarige seun en die opstandige, moeilike, agtienjarige dogter? En bowenal, kan sy Christiaan weer liefkry? Het sy hom ooit liefgehad?

Moordlys – Henk Breytenbach

Moordlys(Voorblad)

Sedert Suid-Afrika se politieke omwentelinge vanaf 1989 word daar van Nasionale Intelligensie se vertroulike lêers uit die vorige bedeling vernietig. Terselfdertyd kom ses Duitsers onder geheimsinnige omstandighede in Suid-Afrika aan. Natuurlik kry almal ’n nuwe identiteit, Afrikaanse name, ’n nuwe lewe. Nie almal wat met hierdie sake gemoeid was, het skoon rekords nie.

’n Man soos Vic Nel is byvoorbeeld tot veel meer in staat as wat dit lyk, noudat hy ’n hardeware-verkoopsman is wat laag lê sover hy kan. Alles werk, tot ’n reeksmoordenaar vaardig raak en Vic se foto by die moordtoneel staangemaak word. Dit terwyl Vic nie ’n benul het hoe hy en die onbekende slagoffers se lewe vervleg kan wees nie. En as dit uit die verlede dateer, is dit ook so dat niemand sedert 1989 so jonk gebly het dat hulle nog geredelik herkenbaar sal wees nie.

Ná ’n besoek aan ’n befoeterde ou man in ’n aftreeoord tel hy wel ’n spoor op, maar hy word vriendelik vermaan om weg te stap, want die verlede is verby en niemand kan iets daaraan verander nie. Maar wegstap kom nie vir Vic maklik nie.

Los 'n boodskap

Jou epos adres sal nie gepubliseer word nie.

U mag hierdie HTML tags en eienskappe gebruik:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>