Spanningsvolle leesgenot

VERGETE LEUENS – Lien Roux-de Jager

Vergete leuens(Voorblad)

Kalli word weer deur SIS ingeroep om hand by te sit. Twee gesellinne van ’n swierige klub vir gesellinne is vermoor en die lyke grieselrig uitgestal. Die forensiese span vind absoluut geen leidrade nie en die afleiding word gemaak dat die moordenaar gesorg het dat hy volledig – van kop tot tone bedek was toe hy gemoor het. Maar hoekom verskil die modus operandi van die twee moorde dan? Hoe het hy daarin geslaag om by die klub in te kom en hoe het hy dit reggekry om die twee meisies so maklik te oorrompel? Die veiligheidsmaatreëls by die klub was goed, maar is verder opgeskerp na die eerste moord.

Die eerste afleiding is dat dit een van die kliënte van die klub moes gewees het en die SIS en die SAPD se soektog brei wyd uit. Hulle ondervra selfs ’n pastoor wat die klub besoek het en uitgevaar het oor die sondes! Die soektogte lewer niks op nie en die moreel van die ondersoekers word by die dag laer.

Kalli voer gesprekke met die gesellinne van die klub. Hulle bly nou almal in die een huis saam om veiligheidsredes. Die polisie bewaak die plek.

In die proses word Kalli blootgesel aan die lewe van gesellinne en raak vertroud met ’n wêreld van kindermolestering en seksuele teistering. Dit ontstig haar geweldig maar die groot skok kom toe haar vier en ’n half jaar oue dogtertjie verdwyn.

 Koop Vergete leuens hier: http://bit.ly/2bxHVpU 

Springgety – Chanette Paul

springgety

Toe Lily Reynecke Maja se voetspore Kruisbaai toe volg in die hoop om haar lewe weer aanmekaargelym te kry, weet sy nie dis ’n plek waar die dood tasbaar na siele vra en die geskiedenis hom herhaal nie.

Kort na haar aankoms eis Springklip, die hoë krans waar reeds vier kruise staan, nog ’n lewe. Nog iemand wat gespring het. Of gestamp is. Dalk deur Lily self in een van haar vergeettye. Dalk groot, beneukte Ben? Of beskerm Ben vir Kassie, sy verstandelik gestremde broer?

En wat is dit aan Kruisbaai dat dese en gene hulle so verlustig in ongeoorloofde vleeslikheid? Die visvrou, Annie Niemand, se postume wraak? Gerbrand Niemand se werkinge uit die hel? Of net die eensaamheid van ’n afgesonderde plekkie waar die maan en wind massas water hierdie kant toe stoot en dan weer daardie kant toe sleep?

 Koop Springgety hier: http://bit.ly/2bxHVpU 

Los 'n boodskap

Jou epos adres sal nie gepubliseer word nie.

U mag hierdie HTML tags en eienskappe gebruik:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>